Főoldal

Üdvözöllek a weboldalamon!
Makra Edina Masszőr
+ 36 30 487 7883

MASSZÁZS DUNAKESZI:

FRISSITŐ MASSZÁZS DUNAKESZIN
70 PERC
 
Test lélek összehangolódása frissétése 
Teljes testmasszázs 

- csillapítja a fájdalmat

- lazítja a görcsös izmokat

- javítja a vérkeringést

- masszázsolajnak köszönhetően bőröd is újjászületik

KINEZOLÓGIA DUNAKESZI:

90 PERC

GYÓGYULJ TERMÉSZETES ÚTON ÉS
IZMAIDBAN ÁRADJON AZ ERŐ!!

KITESZTELJÜK KONKRÉTAN, VÁLASZT ADOK A LELKI OLDÁSOKRA ÉS A BLOKKOKAT AZONNAL FELOLDJUK EGYÜTT.
MÚLTBELI SÉRELMEK ÖNISMERET, AGGÓDÁS,PÁRKAPCSOLAT ERŐSITÉSE, BABA PROJEKT.
HA NINCS PÁROD, AKKOR TUDOK SEGÍTENI EBBEN IS.

ULTRAHANGOS ZSIRBONTÁS DUNAKESZI

Régóta küszködik súlyproblémával? Ne csüggedjen, van megoldás! Hallott már a kavitációs zsírbontásról?

Nagyon ajánljuk Önnek, hogy vágjon bele a kezelésbe bátran!

Masszázs Dunakeszi

A masszázst a mechanoterápia körébe soroljuk. A frissítő valamint a sportmasszázs egészséges embereknek is éppúgy ajánlott, mint azoknak akiknek szükségük van rá. Másként van ez a gyógymasszázsnál amelyet gyógymasszőr vagy gyógytornász végez és leginkább kiegészítő kezelésként ajánlják.

Nagyszerűen alkalmazható az izomzat ellazítására gyógytorna előtt vagy tonizálásra az izomtónus visszanyeréséhez. A gyógymasszőr vagy gyógytornász a kezelés alatt a bőr és az az alatti kötőszövet állapotáról megbizonyosodik és ennek megfelelően végzi el a kezelést.

A masszázs egy mechanikai inger a bőr számára illetve a kötőszöveteknek és az izomzatnak is egyaránt. A gyúrás, simítás a vibráció, a végtag kirázása izomlazító a dörzsölés és ütögetés pedi inkább izom tonizáló hatású.

A gyógymasszázsnak több formája is akad: svéd masszázs, reflexzóna masszázs, nyirokmasszázs, svédmasszázs.

A svéd masszázs egyes fogásai: simítás, dörzsölés, gyúrás, ütögetés, vágás, vibráció, kirázás.

A reflexzóna masszázzsal elsősorban a reflexes hatásokat érjük el, ennek segítségével a belső szervek működése, az epehólyag a szív, a belek működés befolyásolható. Ennek is vannak alcsoportjai mint a szegment masszázs, a kötőszöveti masszázs, a perioszteális masszázs. A szegment masszázst a gerinc egyes szakaszainak két oldalán végzik.

A belső szervek illetve a mozgásszervek szegmentális beidegződésűek vagyis a gerincvelő egyes szakaszaiból kapják az ingereket. A gerincvelőből kilépő idegek a gerincszakasz melletti terület masszírozásával  befolyásolhatóak. Az enyhe vagy közepes fokú keringészavar, érszűkület, epe-és bélbetegségek, koszorúér betegségek kezelésére rendkívül jól használható.

A kötőszövet reflexzónáinak befolyásolására alkalmas a kötőszöveti masszázs. Mivel különleges technikát igényel így gyógytornász végzi. Megfigyelté azt, hogy a belső szervek és az izületek betegségei, fájdalmai, egyes bőrfelületeken illetve a bőr alatti kötőszöveteken reflexesen kialakuló elváltozást, duzzanatot, becsípődést, feszülést okoznak. E területeken a speciális masszázs alkalmazása a belső szervi betegségekre valamint a vegetatív idegrendszerre jótékonyan hatással bír.

A hát, a derék valamint a far területén találhatóak az egyes szervek reprezentáló bőr és kötőszövet zónái. A csonthártya (perioszteális) masszázs a kötőszöveti masszázs egy speciális formája. Leginkább keresztcsont tájon alkalmazzák a bélműködés serkentésére, és a női nemi szervek működésének befolyásolására.

A nyirokmasszázs a nyiroködéma kezelésére alkalmas speciális masszázsfajta, melyet kézzel és géppel végez el a gyógytornász. Ez egy komplex kezelés mert a nyiroködéma csökkentésére speciális torna és a duzzadt végtag speciális pólyázása is feltétlenül szükségeltetik.

Nyiroködéma a felső végtagon emlőműtét után alakul ki az alsó végtagon visszatérő orbánc következtében. A masszázst helyi bőrelváltozás, bőrsérülés, keringési zavar, szívelégtelenség, rosszindulatú daganat, terhesség, vérzékenység alatt nem ajánlják. Ha véralvadásgátlót szedünk, akkor is óvatosságra van szükség.

Honlap készítés